Na reklamy nereaguju, okamžitě je mažu a pisatele blokuju!

Sexy prácička

6. února 2012 v 21:04 | Kerria |  Všechno možné
Co to držím v rukou?



Ač zima nepatří mezi má oblíbená období, přecejen má i své pozitivní stránky. Třeba takovou výrobu domácích klobásek. A protože jsme u toho byli s manželem sami dva, tak to mezi námi pěkně eroticky jiskřilo. Ono je to totiž docela sexy prácička.


Na správné klobásky potřebujete 1/3 masa pomlít najemno a 2/3 nakrájet na kostičky. A k tomu mísu česneku. Pokud máte známého řezníka nebo kuchaře, tak vám nejen pomele maso a česnek, ale vyrobí mlýnkem i ty kostičky. Následně se všechno smíchá se solí a dalším kořením. Na míchání jsou nejlepší ruce a dětská vanička. Umíchat rukama 15 kg masa je docela fuška. Ale manželovi se to moc líbilo - prý nevěděl na co se má koukat dřív, jestli na to maso, nebo na moje prsa, která se nad ním pěkně natřásala.

Dobré je nechat tu hmotu do druhého dne v chladnu uležet. A protože se to do lednice nevejde, tak je dobře, že je taková zima a můžeme to nechat v předsíni, kde netopíme. Další den plníme masovou hmotu do střev. A protože je to práce na docela dlouho, tak jsem si kousek uloupila, nacpala do pekárny a upekla "Klobásovou sekanou".


K plnění do střev se používá masový mlýnek se speciálním nástavcem, kterému snad ani řezníci neřeknou jinak než šulin. Šulin trošku namázneme sádlem, aby lépe klouzal a navlékneme střívko. To se dělá téměř stejně jako když nasazujeme kondom na skutečný š. Akorát v tomto případě má ten kondom několik metrů. Takže po chvíli vám ten pohyb rukou začne připomínat jinou, velmi podobnou činnost...


Když se konečně dostanete na konec střívka můžete začít plnit. K tomu potřebujete někoho, kdo bude točit mlýnkem. Syrové klobásky, které vám vznikají přímo v rukou, opět evokují lehce erotické myšlenky na podobně tvarovaný kousíček masa, který se také pod našima rukama zázračně zvětšuje...


Hotové klobásky necháme opět do druhého dne v chladnu odležet. Ne, že by to bylo nějak nutné pro zlepšení chuti. Spíš je to kvůli tomu, že nám se nechce udit až hluboko do noci.


Ráno potom roztopíme udírnu a klobásky v ní hezky rozvěsíme. Za takových 7-8 hodin jsou hotové a můžeme si na nich ještě teplých, hned pochutnat.


Ostatní necháme rozložené vychladnout.

 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 David David | Web | 6. února 2012 v 21:21 | Reagovat

Ty klobásky musí pak stát opravdu za to! :-)

2 Robka Robka | Web | 6. února 2012 v 21:25 | Reagovat

Tohle je krásný pohled! Taková teplá domácí klobáska přímo z udírny, ani nepamatuji, kdy jsem takovou naposledy jedla. Děláš mi chutě :-)

3 Ivet Ivet | Web | 6. února 2012 v 21:25 | Reagovat

Jéje, sliny mi tečou jako bernardýnovi, tak se půjdu podívat do špajzu a vezmu si ...asi housku se sýrem.-:( Takové domácí klobásky jsem nikdy nejedla, to musí být slast! No tak oči se najedly, jen ta vůně mi tu chybí!-:)) Tak si nechte chutnat! :-D

4 Míša Míša | Web | 6. února 2012 v 21:26 | Reagovat

Hm... hned bych si dala :D

5 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 6. února 2012 v 21:36 | Reagovat

Ta předposlední fotka je fakt rajC. Slint.

6 adullinka adullinka | Web | 6. února 2012 v 21:54 | Reagovat

mm, vypadají dobře :) šikovní jste s manželem

7 Ebolin Ebolin | Web | 6. února 2012 v 21:58 | Reagovat

I když nemám v lásce tyhle mastné kamarády, klobásku bych ráda ochutnala :-)
Je dobře, že jste si to s manželem užili :-)

8 Iva Iva | 6. února 2012 v 22:46 | Reagovat

Ta fotoreportáž je lepší než erotický film! A na závěr ty klobásky! Velmi vydařené! :-D

9 signoraa signoraa | Web | 7. února 2012 v 10:02 | Reagovat

Báječná reportáž a když se dívám na ten výsledek, dostavuje se Pavlovův podmíněný reflex. Jeden náš kolega také dělává domácí klobásky a občas přinese vzorek na ochutnání.
Tak ještě polknu na prázdno a jdu si uvařit alespoň kávu. :-D

10 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 7. února 2012 v 11:29 | Reagovat

Hnedle bych si jednu dal.
Připadám si jako Pasvlovův pes, když zazvoní telefon.

11 Kerria Kerria | Web | 7. února 2012 v 12:04 | Reagovat

Děkuji za milé komentáře. Vzorky nejsou problém, pokud si přijedete. Ale musíte si pospíšit, protože za pár dní nebudou!

12 Malkiel Malkiel | Web | 8. února 2012 v 2:11 | Reagovat

Ano, nepopírám, že to má jistý sexuální náboj. Já například z toho pohledu do udírny prožívám kulinářský orgasmus. :D

13 Janinka Janinka | Web | 9. února 2012 v 8:05 | Reagovat

Evidentně jste si "klobáskování" užili... :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama